Friday, May 23, 2014

Sixteen :)

Assalamualaikum , haha , alhamdulillah . aku dah delete semua post aku yang lama. aku malas dah nak baca or simpan . kali ni kita perbaharui segala benda kay ? hmm , semenjak akku dah masuk Form 4 ni , aku rasa aku dah jadi macam tak terurus dah .. aktiviti padat gila , dengan latihan tu laa dengan komitmen lain laa. tapi tak pe laa, dah aku yang nak masuk , tepksalah reda dengan nasib yang dapat kan ? .

Alhamdulillah , tahun lepas aku dapat straight's A untuk pmr . haih , tak sia-sia kan semua penat lelah aku . aku rasa semua orang boleh berjaya tapi depends on bidang yang kita nak lah . kalau kita minat bidang tu tapi langsung tak asahkan minat tu , memang kita tak akan berjaya laa.

Hmm , harini baru habis exam Sejarah dengan Bi paper 2 . hadoi , makin lama makin susah pulak peringkat susah dia.. hmm  kekadang aku jadi terlalu dan teramat risau dengan keputusan yang aku dapat . takpelah , everything lebih ok kalau kita yang study .. tapi masalahnyaa , aku study tapi tak masuk-masuk jugak . haih.

lagi satu , nak cakap tahniah for those yang pergi daftar untuk U nanti untuk lepasan SPM.

 ok lah , nak masuk tidur. da lambat dah ni . Assalamualikum.. goodnite :)

No comments: